Udskiftning af vinduer – Aalborg

Vi klarer udskiftning af vinduer i Aalborg

MK Tømrer & Montage er din samarbejdspartner, når det kommer til at få udskiftet vinduerne derhjemme, i sommerhuset eller i virksomheden. Vi har som tømrerfirma base i Nordjylland, og vi kører ud til både private og erhverv i og omkring Aalborg.

Derfor skal du vælge en lokal tømrer

Når vinduerne trænger til at blive skiftet ud, skal du vælge professionelle håndværkere til at stå for arbejdet. Vores autoriserede tømrer er uddannede til at montere og tætne vinduer på korrekt vis, så der ikke opstår problemer med fugt eller utætheder.

Drejer det sig om større vinduespartier, skal de løftes af med en maskine med sugekopper. Du slipper for at leje specialudstyr, og du undgår selv at stå for transport af vinduerne, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Når du samarbejder med MK Tømrer & Montage, tager vi os af fragt, maskiner og det fysiske arbejde. Du får en kontrakt med håndværkerne, før arbejdet sættes i gang, så du ved, hvad den samlede pris bliver for udskiftning af vinduer i Aalborg og omegn.

Den store fordel ved at bruge et lokalt tømrerfirma er, at du kan spare penge på opgaven. Jo færre kilometer vi skal bruge på at køre hjem til dig, jo mindre skal du betale i transport.

Få et tilbud på udskiftning af vinduer i Aalborg i dag

Via vores hjemmeside kan du komme i personlig kontakt med os hos MK Tømrer & Montage. I den indledende samtale skal du beskrive din opgave, og det vil blive aftalt, hvornår din tømrer kan komme hjem til dig. Det er først, når der er taget mål af vinduespartier og aftalt type af vinduer, at håndværkerne vil gå i gang med udskiftning af vinduer i Aalborg og omegn. 

Vi tilbyder udskiftning af vinduer i Aalborg både i private boliger og i erhvervsejendomme.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her