Tømrer i Nibe

Professionel tømrer i Nibe: Funktionelle og holdbare løsninger

Hvis du mangler en professionel og dygtig tømrer i Nibe til at udføre dit tømrerprojekt, er du landet det rette sted. Vi er hos MK Tømrer & Montage en mindre tømrervirksomhed med mere end 25 års erfaring i branchen, og vi brænder for at levere resultater af højeste kvalitet, der overstiger kundens forventninger.

Leder du efter en kvalitetsbevidst tømrer i Nibe? Vi klarer din opgave

På baggrund af vores store erfaring kan vi levere gennemtænkte, skræddersyede og professionelle løsninger på alle tømreropgaver, uanset om du drømmer om en flot træterrasse eller skal have lagt nye gulve i boligen. 

Fra vores adresse i Kongerslev tager vi ud som tømrer i Nibe og omegn til en bred kundekreds af både private og erhvervskunder – og vores kalender er selvfølgelig også altid åben for dig.

Solidt håndværk og høj service er vores kendetegn

Når du vælger os som din tømrer i Nibe, er du sikret holdbare og smukke løsninger. Vi har funktion, solidt håndværk og godt design i højsædet, og du er naturligvis stærkt involveret i projektets udformning. 

For os er tæt dialog og høj service vigtige komponenter for et vellykket projekt. Du garanteres derfor løbende opdateringer på byggeriets status, og vi svarer altid på de spørgsmål, du måtte have. Det, mener vi, skaber rammerne for et trygt og succesfuldt samarbejde.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her