MK Tømrer & Montage

Tømrer i Bælum

MK Tømrer & Montage: Tømrer i Bælum

Hos MK Tømrer & Montage står vi klar til at rykke ud som din tømrer i Bælum og omegn, og vi garanterer dig altid et professionelt og kvalitetssikret stykke håndværk.

Trænger dit tag til en udskiftning, mangler køkkenet en kærlig hånd, eller har carporten set bedre dage? Vores dygtige tømrer kan klare det hele – og endda til konkurrencedygtige priser.

Vi holder til i Kongerslev, men vi kører gerne ud til dig som tømrer i Bælum og resten af Nordjylland.

Vi klarer alle former for tømreropgaver

Vores kompetencer spænder vidt og bredt. Hvis du har særlige ønsker til en specifik tømreopgave, så kan vi med garanti klare den for dig. 

Vi udfører for eksempel:

  • Tagopgaver
  • Tilbygning
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering af køkken og bad
  • Renovering af gulv og loft
  • Nybyggeri
  • Og meget mere

Tømrerarbejde med kvalitet i højsædet

Mangler du en professionel tømrer i Bælum? Vi tilbyder dig professionel hjælp til alle dine opgaver. Vi har mange års erfaring bag os, og det afspejles i vores kvalitetssikre tømrerarbejde.

Vores tømrer i Bælum og omegn arbejder med et skarpt fokus på alle detaljer, og vi går ikke, før du er tilfreds. Vi lytter til dine behov og ønsker og tager dig med gennem hele processen for at sikre, at du bliver glad for det endelige resultat. Vi hjælper dig også med at træffe de bedste beslutninger og rådgiver dig fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide mere om vores ekspertise, eller vil du gerne rådgives af en tømrer i Bælum i forhold til dit byggeprojekt?  Så ring til os, eller send en mail, og lad os tage en snak. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan tage stilling til, om du har lyst til at arbejde sammen med os.

Vi ser frem til at høre fra dig hos MK Tømrer & Montage!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her