Tag opgaver

Vi tilbyder både tagrenovering og lægning af nyt tag

Skal du have nyt tag?

Hos MK Tømrer & Montage har vi stor erfaring i reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner. Vi står klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand. Vi holder i nærheden af Aalborg, men hjælper dig gerne med et nyt tag eller tagrenovering, hvis du kommer Svenstrup, Nørresundby eller omegn.

Få tjekket dit tag for fejl og mangler

Det er vigtigt, at man med jævne mellemrum kigger taget efter for utætheder og skader, da det i sidste ende kan sparre dig for mange bekymringer. Ved at forbedre ventilationen, kan du undgå svamp i tagkonstruktionerne. Tilstoppede tagrender og nedløb kan også give fugtskader, hvis de ikke korrekt leder vandet væk fra tagkonstruktionerne.

Har du en konkret forespørgsel til nyt tag?

Har du nogle spørgsmål til nyt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Desuden tilbyder vi Renovering af hus, Montering af vinduer og gulvopgaver. Hvis du ønsker det, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud og pris på opgave. Du kan ringe eller skrive til os på e-mail, men vi har også en kontaktformular du kan benytte, også vender vi tilbage hurtigst muligt.

Herunder finder du link til nogle af vores producenter:

En pålidelig tømrer

Vi er specialiserede i at arbejde med en række forskellige tagmaterialer, herunder tilbyder vi:

  • Swisspearl
  • Tegl
  • Beton
  • Stål
  • Tagpap
  • Udestuetag.

Vores mange års erfaring gør os i stand til at vejlede dig gennem valgprocessen og finde den mest optimale løsning til dit projekt. Uanset om du har brug for reparation, udskiftning eller nyinstallation af taget på din bolig eller erhvervsbygning, kan du

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her