Nyt tag i Aalborg

Få lagt nyt tag i Aalborg og omegn

Skal boligen forskønnes med nyt tag? Eller er det gamle tag utæt, så der er fugt i tagkonstruktionen? Uanset om dit boligprojekt handler om forskønnelse eller forbedring, skal du alliere dig med et professionelt tømrerfirma, der har erfaring med at lægge nyt tag i Aalborg og omegn.

MK Tømrer & Montage er dit tømrerfirma, når boligen skal renoveres, eller når der skal bygges nyt.

Derfor skal du bruge autoriserede håndværkere til dit tag

Når det kommer til at lægge nyt tag i Aalborg og omegn, skal du være opmærksom på, at der gælder særlige regler. Det skal være autoriserede og uddannede håndværkere, der står for arbejdet.

MK Tømrer & Montage har mange års erfaring med at samarbejde med både private og erhverv. Uanset om din opgave drejer sig om renovering, nybyggeri eller nyt tag i Aalborg og omegn, får du en professionel løsning, der lever op til de gældende krav i Bygningsreglementet. 

Vores erfarne tømrer har adgang til stillads og specialværktøj, så opgaven kan klares på hurtigst mulig tid. Når du bruger et professionelt tagfirma, kan du være sikker på, at taget er tæt, og at du får tagbelægning, der matcher din matrikel.

Book tid til nyt tag i Aalborg i dag

Det er langt fra kun private boliger, der med tiden har brug for at få nyt tag. Har du en større eller mindre erhvervsejendom, kan du også få hjælp hos MK Tømrer & Montage, for vi kører ud til alle områder i og ved Aalborg. 

Når du samarbejder med et lokalt tømrerfirma i forbindelse med nyt tag i Aalborg, slipper du for at betale ekstra udgifter til kørsel.

Du vælger selv, om du kontakter os på mail eller over telefonen. På hjemmesiden finder du også en kontaktformular, hvor du kan beskrive din opgave.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her