MK Tømrer & Montage

Køkken og Bad

Køkkenmontering

Vi tilbyder montering og tilpasning af køkkener, ligesom vi også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger.

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos MK Tømrer & Montage kan du få gode råd, så du vælger den rigtige køkkenløsning. 

Overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken med plads til, at børnene kan lave lektier? Dette skal der selvfølgelig tages højde for – hvorfor det kan være god idé at anskaffe en lydsvag emhætte.

Skal badeværelset renoveres?

Er dit badeværelse i behov for en omfattende renovation? MK Tømrer & Montage er din pålidelige partner inden for badeværelsesrenovering i Aalborg og omegn. 
Vores erfarne team af tømrere er specialiserede i at skabe smukke og funktionelle badeværelser, der opfylder dine drømme og behov. Uanset om du ønsker en moderne, minimalistisk stil eller en klassisk og tidløs æstetik, kan vi hjælpe dig med at omdanne dit badeværelse til et rum, der emmer af stil og komfort.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her