Gulv og loft

Få hjælp af en professionel gulvlægger

Hos MK Tømrer & Montage får du gulve af højeste kvalitet

Skal du have nyt gulv og leder efter et professionelt gulvfirma? Hos MK Tømrer & Montage har vi stor erfaring med lægning af gulv og gulvbehandlinger. Vores gulvlægger har skruet hænderne godt på, og uanset om I ønsker stavparket, plankegulve eller lamelbrædder, så står vores gulvlægger altid klar til at hjælpe jer. Vi tilbyder et stort udvalg af gulve, som alle kan være med til at give din bolig et unikt præg.

Vi tilbyder mange forskellige gulve og behandlinger

Når I vælger nyt gulv, er det afgørende, at I vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelsen. Hos MK tømrer & Montage har vi stort fokus på kvalitet, og vi tilbyder blandt andet:

  • Nyt gulv
  • Gulvbehandlinger
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling

Vi holder til i nærheden af Aalborg, men vi hjælper dig også gerne, hvis du kommer fra Nørresundby, Svenstrup eller et helt tredje sted.

Kontakt din nye gulvlægger

Har du nogle spørgsmål til vores gulvlægger eller ønsker du at høre om vores priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står naturligvis altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt, så du får de bedst mulige betingelser for, at få det gulv du drømmer om. 

Herunder finder du link til nogle af producenterne

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her