Døre og vinduer

Få hjælp til montering af vinduer og døre

Med nye vinduer og døre kan du reducere energiforbruget

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du spare omkring 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv, og skaber for dig og din familie bedre livskvalitet.

MK tømrer & Montage holder til i nærheden af Aalborg, men vi hjælper også gerne med montering af vinduer, i Nørresundby, Svenstrup eller et helt tredje sted.

Hvor skal du placere dine vinduer og døre?

Der findes et utal af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved montering af vinduer bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning eller montering af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud og pris inden for 14 dage. Desuden tilbyder vi også renovering af hus, lægning af nyt tag, gulvlægger arbejde og meget mere.

Få rådgivning til valg og montering af vinduer og døre

Jeg også er behjælpelig med at opmåle og bestille. Vi tager gerne mål til dine nye døre og vinduer. Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send mig en mail, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hør mere om montering af vinduer

Har du nogle spørgsmål til montering af vinduer eller døre, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde formularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Nedenfor finder du et udvalg af producenter, som vi samarbejder med, når det kommer til døre og vinduer.

 

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 21 36 65 eller send en e-mail til kontakt@mktoemrerogmontage.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her